За поръчки: 0885 827 626

За нас

Амотем – фирма производител на маси

Амотем е производител на трапезни маси, холни маси, декоративни маси, маси за заведения, столове и други мебели. Като основен материал е използвана масивна дървесина, в комбинация с метал и стъкло. Мебели АМОТЕМ може да намерите в голяма част от мебелните магазини в страната. За повече информация и поръчки, позвънете на +359 885 827 626

Маси по поръчка

Калипсо

При проектирането на мебели АМОТЕМ, определящите фактори са подобрена функционалност, стабилност и сигурност. Съобразени с ергономичните предпоставки, те осигуряват комфорт, спокойствие и приятна обстановка. Мебели АМОТЕМ означава повече светлина, простор и уют. Ценителите на красивото ще открият неповторим дизайн, финес и грация, с които се гарантира удовлетворяването на изискванията и очакванията им за високо качество.

Маси от масивна дървесина, метал и стъкло

Основополагащ фактор при избора на материали е минимизирането на вредните ефекти върху околната среда, причинени от добиването, преработването, употребата и рециклирането на използваните материали. Така АМОТЕМ цели непрестанното подобряване на производителността и обогатяване на асортимента в хармония със съвременните екологични тенденции.

Мебелни магазини за маси от масивна дървесина

Вижте пълен списък на мебелните магазини, в които можете да намерите маси АМОТЕМ. Мебелните магазини, с които работи, АМОТЕМ възприема като дългосрочни партньори в стремежа към удовлетворяване на крайните клиенти. През всеки един от етапите на изграждане на едно партньорство, преминавайки от осъзнаване към опознаване, разширяване и се стигне до ангажираност, водещи в отношенията са открита комуникация, доверие и ангажираност към партньора. Вярваме, че оптимизирането на гъвкавостта и скоростта на съвместна реакция по отношение на променящия се пазар и потребителски нужди и очаквания може да бъде постигнато единствено с общи усилия и взаимна координация.

Поръчайте маси от масивна дървесина

Направете своето запитване на +359 885 827 626. Приемат се индивидуални спецификации за всички обявени продукти. Работно време – всеки ден от 8:00 до 19:00. Срок на доставка – до 20 работни дни.